Ervaringen

 
"Tijdens de eerste sessie wist Nathal in anderhalf uur structuur aan te brengen in de vele bewijsstukken die mijn portfolio telde. Met haar analytische vragen en gestructureerde aanpak had ik aan het eind een concreet plan van aanpak en kon ik mijn portfolio de volgende dag afronden. Iets wat me de maanden ervoor in m'n eentje maar niet lukte. De week erna heeft Nathal me voorbereid op het assessment door vragen te stellen naar aanleiding van mijn portfolio."
 
"Door haar heb ik meer zelfvertrouwen gekregen in mijn kunnen en ben ik er achter gekomen dat ik door efficiënt en gestructureerd werken veel werk in minder tijd kan doen".
Ondernemer (37 jr.), deeltijd student HBO.
 

"Wat fijn om een coach te hebben die inspireert en meedenkt. Ik laat de informatie even bezinken en ga er de komende dagen mee aan de slag" Docent (52 jr.), loopbaantraject.
 

"Ik heb het als zeer prettig ervaren. De rust en het gevoel van veiligheid om privé zaken te delen was goed. Als ik weer eens iets heb, kom ik bij je terug". Wandelcoaching, met als doel rust voor en in mijzelf te creëren. Medewerkster welzijnsorganisatie (56 jr.).

"Ben blij dat ik hiermee ben gestart. Bij mij speelde het ene onderwerp na het andere. Ik wist niet waar ik moest beginnen en hoe op te lossen. Ik had het gevoel mijn verhaal te kunnen doen, het voelde vertrouwd, er werd geluisterd. Nathal bracht me zelf op ideeën, waardoor ik ging nadenken en de manier waarop bepaalde ik zelf.

Het gaf energie, ik kwam tot actie en maakte dingen af. Na 5 sessies besloot ik tot een vervolg, omdat ik ook graag terug wilde naar het vak waar ik voor heb geleerd." Vennoot/eigenaar (33 jr.), gezin 2 kinderen, werk-prive balans.